KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Semjén Zsolt: Legfőbb ideje, hogy Horváth Ágnes távozzon

2008.03.29. 11:20 politikus

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) üdvözli Horváth Ágnes menesztését a kormányból - erről Semjén Zsolt, a párt elnöke beszélt azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén szombaton bejelentette: már tárgyalt Kóka Jánossal Horváth Ágnes távozásáról.

"Üdvözlöm Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztését. Legfőbb ideje eltávolítani a kormányból az egészségügyi tárca irányítóját, és ha a miniszterelnök a KDNP-re hallgatott volna, akkor már egy évvel ezelőtt megtette volna ezt a lépést" - fogalmazott szombaton Semjén Zsolt. Ha Gyurcsány Ferenc egy éve menesztette volna már Horváth Ágnest, akkor sok szenvedéstől mentette volna meg az országot.

Háttér

Az MSZP országos pártértekezletén Gyurcsány Ferenc bejelentette: újra kell gondolni az egészségbiztosítási törvényt és az egészségügyi reformot, ehhez pedig szerinte új ember is kell. Ezért azt javasolja az SZDSZ-nek, hogy közösen jelöljenek új egészségügyi minisztert. Gyurcsány bejelentette: a koalíciós szerződést, és ha szükséges, az egész kormányprogramot át kell tárgyalni, viszont nem mond le egyik posztjáról sem. Az MSZP elnöke néhány hibáját beismerte, emellett azonban felelőssé tett szinte mindenkit: a radikális populista Fideszt, a reformgőgös SZDSZ-t, az értelmiséget és a médiát is.

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mszp szdsz kormány gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr60410869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása