KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Adjuk vissza az embereknek a vasárnapot

2007.07.18. 13:24 politikus

Dr. Lukács Tamás országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón ismertette Egerben a KDNP akcióját, amellyel az embereknek vissza akarja adni a vasárnapot, több európai ország példájának megfelelően. A vasárnap nem kizárólag munkaerő-piaci, de a családi közösségi kapcsolatok kérdése is, nem kevésbé a lelkiismeret és vallásszabadság problémája.

A sajtótájékoztatón Dr. Lukács Tamás egy anekdotát mondott el. „Móricz Zsigmond egyszer megkérdezett egy kisbojtárt: Miért élünk a világon? Hát hogy tiszta inget vegyünk, tiszta gatyát, és elmenjünk Isten házába.” Ez az anekdota tömören mindent kifejez.

Forrás: kdnp.hu

2 komment

Címkék: munkaügy

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr84120404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

külváros 2007.07.18. 23:19:36

>>A sajtótájékoztatón Dr. Lukács Tamás egy anekdotát mondott el. „Móricz Zsigmond egyszer megkérdezett egy kisbojtárt: Miért élünk a világon? Hát hogy tiszta inget vegyünk, tiszta gatyát, és elmenjünk Isten házába.” Ez az anekdota tömören mindent kifejez.

Dr. Ottófi Rudolf 2007.09.16. 11:33:42

Nálunk Győrnem szeptember 2-án lezajlott az első tüntetés a vasárnap megszenteléséért. A KDNP 3 országgyűlési képviselője, a vásosi szervezet vezetése, és 4 közgyűlési képviselője vezette a mintegy 60 kocsival végrehajtott akciót. Nagyon jó a visszhangja a kereskedelmi dolgozók körében. Tegnapelőtt az Interspar áruházban tesztet töltettek ki a dolgozókkal, érdeklődtek, hogy szeretnek-e vasárnap dolgozni.
süti beállítások módosítása