KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Polgári Szociális Bázis a népszavazásért és egy új szociális háló létrejöttéért

2007.09.21. 10:25 politikus

Önkéntes szervezetként működik a többek között Tarlós István által alapított Polgári Szociális Bázis (PSZB). Mint a fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője elmondta: az őszinteség, az együttérzés, illetve a támogatás a legalapvetőbb gondolatai a PSZB-nek. A szervezet fontos feladata lesz, hogy a népszavazás három legfontosabb kérdésében propagandát fejtsen ki, tájékoztatókat tartson, felvilágosító tevékenységet folytasson. A Polgári Szociális Bázis alapítói Tarlós István, Bús Balázs, Óbuda fideszes polgármestere, Székyné Sztrémi Melinda, Salgótarján fideszes polgármestere, Náray Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének vezetője, Soltész Miklós KDNP-s országgyűlési képviselő, valamint Iván László, Kontur Pál és Varga József fideszes országgyűlési képviselők.

Az alapítók szerint a Polgári Szociális Bázisra azért van szükség, mert Magyarországon a kormány szociálisan érzéketlen, kizárólag a neoliberális piaci szemléletet követi, ami miatt a régi szociális háló szakadozik, és milliós tömegek kerülnek nehéz helyzetbe. A következő időszakban országjárásra indulnak, és elsősorban a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazási kérdésekre koncentrálnak, de nem csak erre a témára korlátozódik a szerveződés munkája, és nem csak a népszavazás idején működnek majd – válaszolta Tarlós egy kérdésre.

Tarlós István közölte: szociális érzékenység jelenleg csak a polgári jobboldalon van, amely fontosnak tartja, hogy új szociális háló jöjjön létre a középosztály és a leszakadó rétegek közötti szövetséggel. Ennek az új szövetségnek a létrehozására gondoltunk, amikor létrehoztuk a Polgári Szociális Bázist, amihez már csatlakozott a Polgári Fiatalok Egyesülete, több közéleti személyiség, civil és karitatív szervezet szintén jelezte érdeklődését - mondta Tarlós István hozzátéve: bárki csatlakozhat, aki egyetért céljaikkal.

Forrás: kdnp.hu

3 komment

Címkék: népszavazás polgári körök

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr6172146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pásztó sándor 2007.10.11. 09:09:07

a papok nem a gyűlöletre oktatnak,már a becsületesek a Semjén nem ezek közé tartozik

m.á. 2007.11.13. 13:12:34

Semjén mióta pap
Amúgy jókat röhögök mikor elvakult marxisták, akik templomot még csak kívülről láttak, minősítik a "papokat"

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.01.01. 12:44:35

@pásztó sándor: becstelenség kimondani a féregre, hogy féreg?
mióta?
süti beállítások módosítása