KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Orbán Viktor: Előre hozott választásokat kell tartani

2008.03.31. 11:22 politikus

Elkerülhetetlennek tartja az előre hozott választásokat a Fidesz elnöke. Orbán Viktor a párt 20. születésnapi ünnepségén azt mondta: Magyarországon már nem egyszerűen kormányválság, hanem államválság van, az ország szétcsúszik, a gazdaság romokban hever, a kormány pedig tehetetlen.

A kabinet béna kacsaként próbálja irányítani az országot, de már nem képes kormányozni, mert energiáinak 95 százalékát a saját problémáinak megoldására fordítja - mondta Orbán Viktor a Fidesz 20. születésnapján. „Világosan látszik, hogy nem megy nekik” - mondta a kormányról Orbán a Bibó István Szakkollégiumban.

A pártelnök szólt arról is, hogy a koalíció társadalmi támogatottság nélkül vág bele a reformokba, ezért itt az ideje, hogy az emberek ismét beleszólhassanak abba, mi történjen az országban. „Az egyetlen megoldás tehát, hogy előre hozott választásokat kell tartani" – fogalmazott a Fidesz elnöke.

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: választás orbán viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr12410871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása