KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Őszintén a hátrányok megszüntetéséért - Parlamenti nyílt napot szervez a KDNP

2008.03.18. 22:10 politikus

A Kereszténydemokrata Néppárt 2008. április 9-én parlamenti nyílt napot rendez ŐSZINTÉN A HÁTRÁNYOK MEGSZÜNTETÉSÉÉRT címmel. A rendezvény célja és mottója: Kezdődjék őszinte társadalmi párbeszéd a leszakadó társadalmi rétegek, kiemelten a romák felzárkóztatása érdekében.

A mintegy négyórásra tervezett időtartamban sok rövid előadást, beszámolót és javaslatot szeretnénk összegyűjteni politikusoktól, kisebbségi szakértőktől, pedagógusoktól, maguktól az érintettektől és olyan szakemberektől, akiknek szívügyük az elesett emberek felkarolása. Nemcsak helyzetbemutatásra és a valós problémák feltárására törekszünk, hanem kiútkeresésre, a jó gyakorlatok bemutatására, a „Mit kell tennünk?” kérdésre adandó lehetséges válaszok számbavételére. A programot (a felszólalók névsorát) a helyszínen osztjuk ki. A nyílt nap a sajtó részére nyilvános!

Helyszín: Országház, Felsőházi ülésterem

Időpont: 2008. április 9. (szerda) 10.00 – 14.00 óra


A nyílt napra tisztelettel meghívom.

Amennyiben elfogadja a meghívást és részt kíván venni a nyílt napon, kérem, hogy részvételi szándékát legkésőbb április 4-ig írásban vagy telefonon jelezze Molnár Csilla szervezőnél (csilla.molnar@palament.hu, Postai cím: 1358. Budapest, Széchenyi rkp. 19. Telefon: (1) 441-5473, 441-4526), hogy a beléptetéséről időben gondoskodhassunk.

A Parlament épületében csak személyi okmánnyal, az előzetesen leadott névsor alapján a kapuőröknél elhelyezett engedély birtokában lehet belépni a VII. kapun. A több száz fő személyi ellenőrzése és beléptetése időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy érkezését 9 órától kezdődően ütemezze.

Remélve, hogy a meghívást elfogadja, válaszát várva tisztelettel és barátsággal köszöntöm:

Budapest, 2008. március 20.
Dr. Hoffmann Rózsa
országgyűlési képviselő

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: kisebbségek

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr55386865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása