KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Meg kell állítanunk a kormányzati ámokfutást - Semjén Zsolt tagsághoz írt levele

2007.10.17. 15:05 politikus

Tisztelt Tagtársam!

Válsághelyzetben van Magyarország. Gyurcsány Ferenc és Kóka János saját üzleti érdekeitől vezetve lépésről lépésre számolja fel mindennapi életünk biztonságát, szociális válságba züllesztve hazánkat. A kormány meghazudtolva az országgyűlési választások előtt tett ígéreteit, szembemegy az emberek akaratával, ennek eredményeként a családok, az idősek, a betegek, valamint a felsőoktatásban tanulni kívánó diákok kiszolgáltatottá váltak.

Meg kell állítanunk a kormányzati ámokfutást, érvényt kell szereznünk az emberek akaratának. Ennek érdekében a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szociális népszavazást kezdeményezett. Az Alkotmánybíróság október 15-én döntött arról, lehet népszavazást tartani a felsőoktatási tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj megszüntetéséről.

A szociális népszavazás sikeressége érdekében kérem tisztelt Tagtársamat, hogy segítse aláírásával kezdeményezésünket. Hívja fel családja, barátai, ismerősei, tagtársai figyelmét, csatlakozzanak a népszavazáshoz, hiszen most olyan lehetőség előtt állunk, amely biztosíthatná a népakarat érvényre jutását, a demokrácia helyreállítását, a szociális válság megoldását.

Budapest, 2007. október 16.

Baráti köszöntéssel:

Dr. Semjén Zsolt

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás semjén zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr9374342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása