KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Szólaljon meg a Külügyminisztérium Tibet ügyében!

2008.03.21. 19:52 politikus

A Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportja felszólítja a Külügyminisztériumot, hogy Tibet ügyében haladéktalanul tegyen meg minden szükséges lépést, amely egy emberi jogokat tisztelő, civilizált országtól elvárható.

Amikor Őszentsége a dalai láma szóhasználata szerint "kulturális népirtás folyik", embereket ölnek meg meggyőződésükért, lábbal tiporják a vallásszabadságot, a szólásszabadságot, újságírókat utasítanak ki, akkor "vétkesek közt cinkos aki néma."

Az emberi jogok nem lehetnek kicsinyes politikai játszmák, gazdasági vagy más érdekek áldozatai, ezért elvárjuk, hogy országunk nevében az eseményekkel arányos tiltakozásunkat a külügyminisztérium kifejezze.

Olyan nemzet, amely 1956-ban megtapasztalta a világ szolidaritását, nem hallgathat, amikor mások vágyát ilyen brutális támadás éri.

Budapest, 2008. március 21.

Kereszténydemokrata Néppárt Országgyűlési képviselőcsoportja

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: külpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr43391408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása