KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Országos kampány a vizitdíjpótlás módja ellen

2008.03.21. 10:12 politikus

A vizitdíjat a gyermekorvosok megrövidítése árán pótolni akaró kormányzati szándék ellen indított országos tiltakozó akciót az interneten Dr. Pálmai Tamás békési háziorvos, a KDNP Békés megyei elnöke.

Mi, Magyarországon dolgozó felnőtt háziorvosok tiltakozunk azon kormányzati szándék ellen, hogy kieső vizitdíjunk egy részét gyermekgyógyász kollégáink megrövidítése árán pótolják! Szolidárisak vagyunk velük, ugyanakkor kérjük az alapellátás, de az egész magyar egészségügy helyzetének sürgős rendezését! - fogalmazott a www.orvosokegyutt.atw.hu weboldalon Pálmai Tamás.

A békési háziorvos a kezdeményezéssel kapcsolatban elmondta: szeretné, ha minél többen, elsősorban felnőtt háziorvosok csatlakoznának az országosra szintűre tervezett akcióhoz. - Ezzel is szeretnénk megtorpedózni a kormány megosztó politikáját - tette hozzá. A kezdeményezéssel szimpatizálók az említett weboldalon található email címen csatlakozhatnak az akcióhoz.

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr35390517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása