KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

Semjén Zsolt: Senkit nem hagyunk az út szélén

2008.03.09. 22:55 politikus

A Fidesz–KDNP által jegyzett törvényjavaslat – amelyet hétfőn benyújtanak a parlamentnek – teszi lehetővé, hogy eltűnjön a vizitdíj, a kórházi napidíj, illetve a tandíj – jelentette ki Semjén Zsolt vasárnap este. A KDNP elnöke elmondta azt is, hogy a törvényjavaslat tartalmazza azt az átmeneti szabályzatot, amely lehetővé teszi, hogy az orvosok, a kórházak, illetve a felsőoktatási intézmények „megkapják, ami illeti őket”. „Senkit nem hagyunk az út szélén” – tette hozzá Semjén. A KDNP a kieső bevételeket a Szerencsejáték Zrt. bevételéből pótolná - jelentette be sajtótájékoztatóján a pártelnök.

Semjén Zsolt a KDNP nevében köszönetet mondott a sok millió imádkozó embernek és azoknak is, akik voltak annyira bölcsek, hogy elmentek és szavaztak. A pártelnök emlékeztetett arra is, hogy a referendum mögött másfél éves küzdelem áll, hiszen a kormánykoalíció és az „udvartartása” mindent megtett, hogy megakadályozza a népszavazást. Semjén mindemellett köszönetet mondott azon baloldali érzelmű embereknek is, akik „átláttak a szitán”, és elmentek szavazni. – Isten hozta őket a szolidaritás táborában – tette hozzá Semjén.

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás semjén zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr82374320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása