KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

IKSZ: Hiába az összemosási kísérlet, a Zuschlag-ügy a szocialistákra vet árnyékot

2007.09.20. 11:50 politikus

Az IKSZ legalább annyira bízik a Zuschlag-ügy teljes kivizsgálásában, mint az SZDSZ Új Generáció. Reméljük, hogy politikai és kormányzati pozícióra tekintet nélkül, minden érintettre kiterjed az ügyészség vizsgálata.

A pontosság kedvéért beszéljünk világosan: visszautasítjuk Merker Dávid azon kijelentését, melyszerint „az egész politikai ifjúsági szférára árnyékot vet az ügy”. A Zuschlag-ügy a szocialisták ifjúsági szervezetére vet árnyékot, hiszen MSZP-s politikusok és fiatal baloldali vezetők játszottak össze a gyanú szerint törvénysértő módon. A Fiatal Baloldal volt vezetői ellen folyik eljárás, nem a többi politikai ifjúsági szervezet tagjai ellen.
Akkor fog mindenkire árnyék vetülni, ha ezt a különbséget sokan elmosni igyekeznek.

Éppen ezért szükségesnek tartjuk, hogy az egyeztetés előtt a Fiatal Baloldal a nyilvánosság előtt számoljon be belső vizsgálatáról, és az annak alapján meghozott személyi vagy más döntésekről. Örülnénk, ha mindenek előtt a Fiatal Baloldal szűrné ki vezetői közül a Zuschlag-klónokat.

Rétvári Bence, elnök
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mszp szdsz

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr55171233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása