KDNP

Ez az oldal nem a KDNP hivatalos blogja. Az oldalon lehetőséget kívánunk adni a KDNP honlapján megjelent hírek kommentálására.

Hirdetések

Friss topikok

A KDNP is részt venne a Sólyom László által kezdeményezett egyeztetésen

2007.08.18. 11:01 politikus

A Fidesz, a KDNP, az MDF, az SZDSZ és az MSZP is részt venne azon az államfő által kezdeményezett egyeztetésen, amelyen Sólyom László tárgyalna a parlamenti pártokkal, hogyan lehetne a költségvetést alkotmányos korlátok közé szorítani.

A KDNP szerint olyan súlyú kérdésről van szó, ami elnökségi döntést igényel - mondta a párt szóvivője, majd hozzátette: erre augusztus 20-a után kerül sor. Közölte: az elnökség döntése várhatóan pozitív lesz, hiszen Sólyom László köztársasági elnök felkéréséről van szó.

A Fidesz helyettes szóvivője szerint a köztársasági elnök véleménye nem áll messze, sőt kifejezetten hasonlít a Fidesz álláspontjához, ilyen például a köztársasági elnök erős államról, erős országról vallott nézete" - fogalmazott Cser-Palkovics András.

A köztársasági elnök még augusztusban tárgyalásra hívja a parlamenti pártokat a költségvetés alkotmányos korlátok közé szorítása a túlköltekezés és a megszorítás ciklusaiból való kitörés érdekében. Erről Sólyom László a Magyar Hírlapban megjelent interjúban beszélt.

Forrás: kdnp.hu

Szólj hozzá!

Címkék: költségvetés sólyom lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://kdnp.blog.hu/api/trackback/id/tr48170146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása